Over mij

 Praktijk voor VoetreflexPlus Therapie en Pedicure

Wie ben ik?


Mijn naam is Jolanda Bankers, sinds 2014 werk ik bij 't Zonnehuis Asten. Ik ben natuurgeneeskundig therapeut en pedicure en geef voetreflexPlus massages en pedicure behandelingen om gezondheid en welzijn te verbeteren. Daarnaast vind ik het fijn om dit werk te combineren met het begeleiden/verzorgen van cliƫnten als verzorgende IG.

In 2005 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met voetreflexmassage. Ik voelde dat dit echt verbetering in mijn klachten en meer bewustwording bracht, hoe goed zorg ik eigenlijk voor mezelf?


Ik was er ook van overtuigd geworden dat het ooit mijn taak zou worden met behulp van voetreflexmassages anderen op hun pad te mogen begeleiden naar een fijner en gezonder leven.


Door de opleiding voetreflexPlus bij Total Health heb ik mogen ontdekken wie ik ben en wat ik graag wil uitdragen aan de wereld.


Ik besefte dat je lichaam, geest en emoties niet los van elkaar kunt zien en dat ontspanning de eerste stap is naar herstel.


Mijn missie is om mensen te helpen bewust te worden van hun eigen kracht en de invloed die ze hebben op hun eigen leven, iedereen schrijft zijn eigen verhaal.


Inmiddels heb ik bijscholingen gevolgd in rouwverwerking, zwangerschap, de vrouw;alles rondom menstruatie en overgangsklachten, chronische vermoeidheid, hoofdpijn en huidziekten, het emotionele DNA.


Middels mijn inschrijving bij beroepsvereniging de FAGT voldoe ik aan de eisen van de zorgverzekering waardoor de voetreflexmassages (gedeeltelijk) vergoed worden indien u een aanvullende zorgverzekering heeft.


Samen met andere holistische therapeuten vormen wij SVP Gezondheid in Asten en omgeving. Lees hier meer over onze samenwerking.


Ik nodig u van harte uit om te ondervinden wat voetreflexmassage voor u kan betekenen.      Lieve groet, Jolanda BankersADRES


Siriusstraat 1

5721 XX Asten

OPEN


Ma-Di-Wo-Vr

9.00u tot 17.00u

SiteLock