voetreflexPlus therapie

 Praktijk voor VoetreflexPlus Therapie en Pedicure


Bij welke klachten kan voetreflextherapie worden ingezet?

Voetreflextherapie kan bij alle denkbare klachten worden ingezet; klachten die van korte duur aanwezig zijn, maar ook chronische klachten. Ook bij vage of onbegrepen klachten kan voetreflextherapie helpen. o.a.:Hoofdpijn, migraine

Spanningen, stress, burn-out

Slaapproblemen

Hormonale klachten

Huidaandoeningen

Hooikoorts

Blaasonsteking

(Chronische) vermoeidheid

Luchtwegproblemen

Spijsverteringsklachten

Stress gerelateerde klachten 

Klachten die tevoorschijn komen tijdens zwangerschap


Ieder mens is uniek, dus voor iedereen wordt een behandelplan gemaakt op de klachten die aanwezig zijn.


VoetreflexPlus therapie is erop gericht om (pijn)blokkades op te heffen en je nieuwe ruimte en inzichten te bieden waardoor je weer kunt groeien.

Specialisaties

* onderstaande massages worden ook gegeven in een behandelplan *

Zwangerschap en voetreflexVoetreflex therapie kan worden ingezet om de kans op zwangerschap te vergroten, zwangerschapsklachten te verminderen, de bevalling op gang te brengen of herstel na de bevalling te bevorderen.

De metamorfose massage

Wil jij doorpakken in je veranderingsproces?


Zit je in een burn-out? Ben je zwanger? Of wil je nu eindelijk eens je ideeën tot uiting brengen?

Een metamorfosemassage helpt je om met aandacht bij jezelf naar binnen te gaan en daar te ontdekken wie je ten diepste bent.

Kom in je KRACHT! De Zonnevlechtmassage


Kom in je KRACHT! 


Door de zonnevlecht massage wordt je kracht (je eigen IK) zichtbaar en mag jij gaan stralen!

De energie van de zonnevlecht stelt je in staat om intentie in actie en beweging te transformeren. Het stelt je in staat om uitdagingen aan te gaan.

Verwerken van verdriet

Het gaat er niet om wat er in je leven gebeurt, de kunst is hoe je ermee omgaat in het leven.

Ik wil je graag mijn hulp bieden om je verlies te verwerken en de dankbaarheid te ontmoeten aan hetgeen wat er niet meer is. Door het ontvangen van specifieke massages is het mogelijk om het verdriet te verwerken op de manier die bij je past.


Verlies en verdriet is een ruim begrip. Iedereen maakt in zijn of haar leven rouw door. Dit kan zijn het verlies van een dierbare, maak ook het verlies van je baan, verlies van lichamelijke zelfstandigheid, een relatie die beëindigd wordt.

Wat is VoetreflexPlus Therapie


Voetreflextherapie is een natuurgeneeskundige holistische behandeling, die bestaat uit een combinatie van Westerse en Chinese massagegrepen. Voetreflexmassage vindt niet alleen plaats aan de voeten, maar ook aan onderbenen en knieën. Soms worden ook de armen, handen, hoofd en oren meegenomen in de massage.
Voetreflexzonetherapie(natuurgeneeskunde) wordt (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering, kijk hier voor een overzicht van de vergoedingen bij de verschillende verzekeraars. N.B. dit gaat niet van uw eigen bijdrage af.

Werkwijze


Er zijn verschillende manieren om voetreflex Plus therapie in te zetten voor je klachten, je bewustwording, de diepgang in het leven.


Je kunt ervoor kiezen om een behandeltraject in te gaan; Een aantal weken achter elkaar massages ontvangen om je klachten te verminderen. Ik maak een persoonlijk behandelplan voor jou met Westerse, Chinese en energetische massages, eventueel met aanvullende adviezen over beweging en supplementen. Per keer kijken we samen hoe het met je gaat en hoe we verder gaan in je behandelproces.


Daarnaast kun je er ook voor kiezen om massages te ontvangen voor 'onderhoud'. Een massage per maand of twee maanden om je chronische klachten draagbaar te houden.

Mogelijke reacties na een massage:


Door de massage worden de uitscheidingsorganen gestimuleerd, eerste reacties kunnen zijn meer plassen, anders ruikende urine, ander ontlasting patroon, meer transpireren.

Daarnaast kan het zijn dat je emotioneler bent dan gewoonlijk, je opgelucht voelt, meer energie hebt en beter slaapt.

Het kan ook zijn dat er begin verergering aanwezig is of dat oude klachten even opnieuw naar voren komen, dit is van korte duur.

 

Contra-indicaties voor massages:


Koorts en infecties

Open wonden

Besmettelijke huidaandoeningen

Trombose

Bij hartafwijkingen, chemo/bestraling masseer ik alleen in overleg met de arts.

ADRES


Siriusstraat 1

5721 XX Asten

OPEN


Maandag t/m Vrijdag 9.00u tot 17.00u

SiteLock