Zwangerschap en voetreflex

 Praktijk voor VoetreflexPlus Therapie en Pedicure

Zwangerschap en voetreflex therapieVoetreflex therapie kan worden ingezet om de kans op zwangerschap te vergroten, zwangerschapsklachten te verminderen, de bevalling op gang te brengen of herstel na de bevalling te bevorderen.

Voetreflextherapie voor zwangeren is erop gericht om je gezondheid voor-, tijdens-, en na de zwangerschap te optimaliseren en eventuele klachten te verlichten, lichamelijk en geestelijk. 
Het is een goede voorbereiding op je bevalling.


Ook kun je tijdens 
de behandelingen intensief contact maken met je ongeboren baby. Na de bevalling helpt een behandeling je om weer op krachten 
te komen en sneller de balans terug te vinden.Voetreflex therapie bij zwangeren wordt altijd gegeven indien je verloskundige hiervoor toestemming heeft gegeven. Bij een ontspanningsmassage is toestemming in principe niet nodig.

Voetreflex therapie kan worden ingezet bij veel voorkomende zwangerschapsklachten.


Als je kindje in stuit ligt is het mogelijk met evt. met behulp van moxa (bijvoet kruid) je kindje te draaien. Dit is een veilige methode en vergroot de kans op een natuurlijke bevalling.


Voetreflextherapie kan ook worden ingezet om de weeën op te wekken wanneer je uitgerekend bent. Een wekelijkse massage voor de bevalling kan heel veel rust, ontspanning en een grotere kans op een natuurlijke bevalling geven.

Ben je (nog) niet zwanger? Door middel van massages en (voedings)adviezen kan ik je helpen de kans op zwangerschap vergroten.

ADRES


Siriusstraat 1

5721 XX Asten

OPEN


Maandag t/m Vrijdag 9.00u tot 17.00u

SiteLock