metamorfose massage

Via deze link kunt u online een afspraak maken.

De metamorfosemassage is een massage die veel gebruikt wordt bij mensen die zich in een veranderingsproces bevinden.

 

Een zachte massage, zonder oordeel en zonder verwachtingen, langs de zones van de wervelkolom. Deze massage werkt heel ontspannend, brengt de geest tot rust en kan ondersteunend werken in periodes van veranderingen zoals bijvoorbeeld: geboorte, puberteit, verhuizen, verandering van (werk)omgeving, echtscheiding, sterven/rouwverwerking.

 

Een mooie manier om uit te leggen wat er bij een metamorfose massage gebeurt, is de transformatie van een rups in een vlinder. De rups leeft zijn leven tot hij op een gegeven moment een cocon om zich heen gaat spinnen. Binnen in de cocon voltrekt zich de transformatie van een rups naar een vlinder. Om deze transformatie te ondergaan, is het nodig dat de rups zich terugtrekt in de cocon, om te veranderen in de beste mogelijkheden die hij tot zijn beschikking heeft.

 

Veel mensen hebben, net als de rups, kwaliteiten en talenten die ze niet tot uitdrukking brengen, omdat er belemmeringen zijn die dat tegenhouden.

 

Een metamorfosemassage helpt je om met aandacht bij jezelf naar binnen te gaan en daar te ontdekken wie je ten diepste bent.

 

Als je je kwaliteiten en talenten gaat ontdekken en je belemmeringen onder ogen kunt zien, kun je worden zoals je bedoeld bent. Metamorfosemassage kan daarbij een hulpmiddel zijn.

Aangesloten biij de landelijke brancheorganisatie voor pedicures(provoet) 313649.

Aangesloten bij de federatie van additief Geneeskundig Therapeuten( Fagt) 17708.

Geschillencommissie WKKGZ aangesloten bij Quasir en stichting Zorggeschil.

KvK: 60392568

't Zonnehuis Asten

 

Jolanda Bankers-Cooijmans

Siriusstraat 1

5721 XX Asten

info@zonnehuisasten.nl

06-23583271