wie ben ik

Ik ben Jolanda Bankers (1976), woon in Asten, ben getrouwd en moeder van een zoon en dochter.

 

In 2018 ben ik afgestudeerd als natuurgeneeskundig therapeut bij opleidingsinstituut Total Health. In mijn praktijk geef ik voetreflexPlus massages en pedicure behandelingen. Daarnaast vind ik het fijn om dit werk te combineren met het begeleiden/verzorgen van cliƫnten met dementie als verzorgende IG.

 

In 2005 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met voetreflexmassage. Ik voelde dat dit echt verbetering in mijn klachten en bewustwording bracht, hoe goed zorg ik voor mezelf? Ik was er ook van overtuigd geworden dat het ooit mijn taak zou worden met behulp van voetreflexmassages anderen op hun pad te mogen begeleiden naar een fijner en gezonder leven.

 

Door de opleiding heb ik mogen ontdekken wie ik ben en wat ik graag wil uitdragen aan de wereld. Ik besefte dat je lichaam, geest en emoties niet los van elkaar kunt zien en dat ontspanning de eerste stap is naar herstel. Mijn missie is om mensen te helpen bewust te worden van hun eigen kracht en de invloed die ze hebben op hun eigen leven, iedereen schrijft zijn eigen verhaal.

 

Tijdens mijn opleiding VoetreflexPlus heb ik me gespecialiseerd in rouwverwerking, de vrouw, alles rondom menstruatie en overgangsklachten, chronische vermoeidheid, hoofdpijn en huidziekten. Als afstudeeropdracht heb ik een onderzoek mogen doen naar de effecten van voetreflexmassage bij mensen met dementie.

 

De opleiding medische basiskennis heb ik afgerond waardoor de voetreflexmassages (gedeeltelijk) vergoed worden indien u een aanvullende zorgverzekering heeft.

 

Ik nodig u van harte uit om te ondervinden wat voetreflexmassage voor u kan betekenen.

 

Lieve groet, Jolanda Bankers

 

.

Aangesloten bij de federatie van additief Geneeskundig Therapeuten( Fagt) 17708.

Geschillencommissie WKKGZ aangesloten bij Quasir en stichting Zorggeschil en solopartners.

KvK: 60392568

 

AGB-code natuurgeneeskunde praktijk:90064594

ABG-code natuurgeneeskunde: 90105320

AGB-code PGB, ZZP wijkverpleging, beheerstichtingen: 41410353

't Zonnehuis Asten

Jolanda Bankers-Cooijmans

Siriusstraat 1

5721 XX Asten

 

info@zonnehuisasten.nl

06-23583271